keskiviikko 20. helmikuuta 2008

TTVO näkyy Filkkareilla, osa 1 - Bileet

Tampere Film Festival eli lyhytelokuvajuhlat eli filkkarit järjestetään joka vuosi maaliskuun alussa, tänä vuonna 5.-9.3. jo 38. kerran. Yhteistyö TTVO:n ja filkkareiden välillä on myös jatkunut vuosia - onhan luontevaa, että kun samaan kaupunkiin, nykyisin ihan naapuriin Finlaysonille kokoontuu merkittävä joukko koti- ja ulkomaisia elokuvantekijöitä, koulumme opiskelijat ja henkilökunta ovat mukana tekemässä yhtä ja toista.Hauskimpiin perinteisiin kuuluvat jokavuotiset Filkkaribileet, joihin TTVO:n väki kutsuu alan ihmisiä tutustumaan koulun tuotantoihin ja tapaamaan toisiaan. Paikalle saapuvat innoissaan myös koulustamme valmistuneet entiset opiskelijat vaihtamaan kuulumisiaan – ja muistelemaan opiskeluaikojaan..

Bileiden suunnittelusta ja organisoinnista vastaavat opiskelijat, tänä vuonna keskeisen tuotantoryhmän muodostavat toisen vuosikurssin mediatuotannon opiskelijat Mari Aalto, Nora Khelif ja Emmi-Sofia Markkanen. Kutsun ja julisteen graafisen suunnittelun on tehnyt visuaalisen suunnittelun opiskelija Kiira Käkönen. Lisäksi tapahtumapäivänä mukana on työryhmä luomassa juhlapaikalle oikeanlaiset ääni- ja valomaisemat.

Torstaina 6.3. Tampereen YO-talolla ovet aukeavat klo 22, Cleaning Women esiintyy ja jos legendaaristen bileiden maineeseen on uskominen, leffajuhlille saapunut väki nauttii olostaan hilpeästi valomerkkiin asti.

0 comments: