perjantai 1. helmikuuta 2008

Andrea Zapata Girau Galleria Rajatilassa


Toissapäivänä tässä blogissa esiteltiin TTVO:n opiskelijoiden oma Ikuinen Galleria. Opiskelijat toki pystyttävät näyttelyjä moniin muihin näyttelytiloihin, myös eri puolilla Suomea, monasti ulkomaillakin.

Galleria Rajatilassa nähdään usein TTVOssa opiskelevien tai meiltä valmistuneiden töitä. Tänään Rajatilan alakerrassa avataan Andrea Zapata Giraun "Jiskra".
Barcelonasta kotoisin oleva Andrea osallistui vaihto-opiskelijana syksyn 2006 TTVO:n kansainväliseen Interactive Media Programmeen, haki vuosi sitten opiskelemaan ja on nyt ensimmäistä vuottaan leikkauksen opiskelijana TAMKin viestinnän koulutusohjelmassa.

JISKRA kertoo tarinan henkilöstä, joka kokee olevansa osa jännittävää ja haastavaa poliittista projektia. Hän omistautuu projektille, puolustellen sen virheitä. Pienet vinksahtaneet yksityiskohdat saavat hänet kuitenkin hiljalleen epäilemään koko hanketta. Hän alkaa tuntea olevansa koneiston ulkopuolinen ja havahtuu näkemään maailmanlaajuisen älyttömyyden. Tämän tajuttuaan hän jatkaa yhä entiseen malliin, mutta hirvittävän yksinäisenä.

Jiskraan voi tutustua Rajatilassa 24.2. saakka. Galleria Rajatilaan

0 comments: