maanantai 11. helmikuuta 2008

TTVO bailaa: ysäribileet


Yksi perusfaktoista on: ei kunnon koulua ilman kunnon bileitä. Tämä prinsiippi on koko TTVO:n historian ajan ollut loukkaamaton. Tässä Tarinan bilevastaavan, Bertta Häkkisen raportti viimeviikkoisesta sessiosta:

Viime viikon keskiviikkona 6.2. Nightclub Pinkissä tanssittiin 90-luvun eurodancen tahtiin. Kyseessä oli nimittäin No Limits- TTVOn Ysäribileet, eli juhlat edellisen vuosikymmenen muistoksi.

Koulumme opiskelijajärjestö TARINA järjestää tasaisin väliajoin opiskelijoille erilaisia aktiviteetteja ja tällä kertaa vuorossa oli 90-luvun teemabileet. Juhlijoita opastettiin pukeutumaan vuosikymmenen mukaan, eli kaivamaan kaapeistaan esiin vyölaukut ja nappiverkkarit. Paikan päällä illalla oli myös stailauskorneri, josta sai teeman mukaisen meikin ja krepatut hiukset. Ohjelmanumeroina nähtiin huikea tanssikilpailu sekä parhaiden asujen palkitseminen.

Movetron ja Spice Girls saivat tanssilattian aivan täyteen ja viimeiset hitaat kuultiin Bon Jovilta ja Apulannalta. 90-luvulla suurin osa koulumme opiskelijoista oli vielä ala-asteella, joten sen vuosikymmenen musiikki toi varmasti kaikille mieleen ensimmäiset kouludiskot sekä kotibileet. Illan puheenaiheina olivat luonnollisesti ensirakkaudet, armottomat tyylimokat sekä ensimmäiset kännit.

0 comments: