perjantai 21. joulukuuta 2018

Kukista ja mehiläisistä Yle Areenassa!TAMKin lopputyöelokuva Kukista ja Mehiläisistä esitetään perjantaina 21.12. klo 21 Yle Teemalla  kansainvälisen lyhytelokuvapäivän näytöksen avauselokuvana. Kyseessä on luultavasti TAMKin elokuvan ja television koulutuksen historian menestynein leffa.

Tämä lämmin komedia on valittu tähän mennessä yli viidellekymmenelle festivaalille 24:ssä eri maassa ja saanut kierroksellaan 20 palkintoa tai kunniamainintaa. Elokuvalla on myös kansainvälistä TV-yleisöä –marraskuussa se esitettiin jo Canal+ Cinema -kanavalla.Pääosia esittävät Saana Koivisto, Mikko Kauppila, Juha Uutela ja Aksu Piippo. Mainion sivuroolin heittää pari vuotta sitten kuvauksen lehtorin virasta eläkkeelle jäänyt Ilkka Järvinen. 

Ohjaus ja käsikirjoitus ovat Janne J. Vanhasen. Tuottajana toimi Jasmine Pajari, leikkaajana Eemeli Ylinen, kuvaajana Arttu Järvisalo ja kamera-assistenttina Aleksi Tilli. Musiikista vastasi Mark Malyshev ja äänisuunnittelusta Tatu Naukkarinen. Levitystä on tehnyt Veera Lamminpää. 

Elokuva toimi myös monen tiimiläisen kirjallisen lopputyön aiheena. Tässä siitä puolesta muutama linkki:

Ja nyt siis nähtävillä Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-4542209

Antoisaa lyhytelokuvailtaa!

0 comments: