torstai 5. huhtikuuta 2012

Tampere Art Factory lähestyy!
Tampere Art Factory '12   11.-27.5.2012! 
Kevät etenee hurjaa vauhtia, vaikka kaikkialla ulkona ei ehkä siltä näytä! TAMKin perinteinen, nyt jo peräti viidettä kertaa järjestettävä tapahtumasarja laajenee tänä vuonna lähes koko toukokuun mittaiseksi. TAF on sarja näyttelyitä, näytöksiä ja tapahtumia - mukana on elokuvia, kuvataidetta, pelejä, valokuvaa, demoja ja animaatiota, interaktiivisia installaatioita ja valo- ja äänitaidetta.


Tampere Art Factoryn ohjelma on rakentuu parhaillaan. Tällä hetkellä on tiedossa mm. seuraavaa:
Kuvataiteen valmistuvien opiskelijoiden lopputyönäyttely ERO ottaa varaslähdön - osa näyttelyä avautuu Mältinrannassa jo 5.5., TR 1 Taidehallissa avajaiset ovat 11.5. 
Viestinnän koulutusohjelman (viimeinen ko. koulutusohjelman vuosikerta) valmistuvien lopputyönäytös on Elokuvateatteri Plevnassa torstaina 24.5. klo 17.30.
Valmistuvien töiden lisäksi Finlaysonin kampus täyttyy Kuvataiteen ja Elokuva- ja tv-opiskelijoiden muiden vuosikurssien töistä näyttelyissä ja näytöksissä.
Englanninkielisestä Median koulutusohjelmasta ei vielä tänä keväänä valmistu opiskelijoita, koska koulutusohjelma on aloittanut kolme vuotta sitten. Median opiskelijoiden töitä on esillä koulun tiloissa, nähtävillä on mm. animaatioita, graafisen suunnittelun töitä ja pelidemoja.
TAFia edeltää TAF International Week 7.-11.5., jonka aikana koulumme vieraaksi saapuu n. 60 vierasta eri puolilta maailmaa.
TAF '12 blogi on avattu, sieltä löytyy nyt mm. tietoa kansainvälisen viikon työpajoista. Tampere Art Factoryn toukokuun ohjelma alkaa päivittyä sinne pääsiäisen jälkeen - seuraa Tampere Art Factory -blogia!

0 comments: