torstai 12. huhtikuuta 2012

Radiofestivaalit alkavat tänään!
Radiofestivaali 2012 pidetään 12.-14.4., jo kolmattatoista kertaa! Tampereen ammattikorkeakoulun, Tampereen Yliopiston ja Voionmaan Opiston järjestämä tapahtuma kokoaa yhteen alan arvostetuimmat oppilaitokset, nykyiset ja tulevat radiotähdet, Yleisradion ja kaupallisten kanavien ammattilaiset ja kaikki media-alasta kiinnostuneet.


Radiofestivaali on äänialan opiskelijoille tarkoitettu kilpailu, jossa kuullaan vuoden parhaimmat opiskelijatyöt. Tänä vuonna kisaan osallistui yhteensä 47 työtä: 26 dokumenttia, 9 kuunnelmaa, 10 juontodemoa ja 2 äänikompositiota.
Tampereella pidettävä festivaali on loistava mahdollisuus verkostoitua ja kuulla opiskelijakollegoiden teoksia. Voittajille on luvassa mahtavat palkinnot! Lisäksi omasta kilpailutyöstä saa kullanarvoista palautetta ammattitaitoiselta tuomaristolta. Tarjolla on myös radioalan asiantuntijoiden luentoja ja mielenkiintoisia keskusteluja sekä vauhdikasta iltameininkiä. 
Festariblogia voi seurata täällä: http://radiofestivaali2012.wordpress.com/
Torstain luennot ja juontajakisa lähetetään suorana Radio Moreenissa.  Radio Moreenin lähetystä voi kuunnella Tampereella taajuudella 98,4MHz ja kaapelissa 101,5MHz. Radio Moreeni kuuluu myös netissä osoitteessa http://153.1.200.76:8000/moreeni.m3u. Internetlähetyksen kuunteluohjeet löytyvät täältä.
Radiofestivaalien tunnelmaan voi virittäytyä kuuntelemalla Voionmaan opiston tekemiä ennakkojuttuja. Kuuntele juttuja täällä. Tarjolla on muun muassa tutkija Maija Kontukosken mietteitä musiikkiradion kehityksestä, toimittaja Paula Salovaaran ajatuksia monimediasta ja radiosta sekä Radiofestarin juontajakisan viime vuonna voittaneen Emma Ylistalon kisamuistoja.


Ohjelma löytyy Radiofestivaalin nettisivuilta!

0 comments: