keskiviikko 26. lokakuuta 2011

TTVOlaiset ahkeroivat Musiikki & Media -tapahtumassa!


TTVO:n opiskelijat Viliina Koivisto ja Annukka Heikkilä infopisteen täteinä.


Tänä vuonna 20.–23.10.2011 järjestetyssä Musiikki & Mediassa oli mukana iso lauma TTVOlaisia opiskelijoita talkoolaisina. Opiskelijoitamme toimi mm. kuvaajina, seminaariavustajina, tuotannon assistentteina ja asiakaspalvelussa. 

Myös Musiikki & Median varsinaisessa tapahtumaorganisaatiossa sekä samaan aikaan pidetyssä Lost in Music -kaupunkifestivaalissa työskenteli opiskelijoitamme, mm. Annukka Heikkilä tuotantoassistenttina Suomen Musiikki & Media -Tapahtumat S.M.M. Oy:ssä ja Emmi Nuorgam tuottajana J.Karppanen Oy:ssä. 

Yhteistyö TTVO:n ja Musiikki & Median kanssa on jatkunut useita vuosia ja tätä kautta musiikkibisneksestä kiinnostuneet opiskelijat saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla alan viimeisimmät kuulumiset, tietoa tulevaisuudennäkymistä sekä tavata alan ammattilaisia. Monet ovat myös työllistyneet levy-yhtiöihin, festivaaliorganisaatioihin ja monipuolisesti musiikin tai median pariin.

Hienoa oli siis löytää varsinaisten festivaalivieraiden joukosta monia tuttuja kasvoja, jotka ovat opiskelleet TTVOlla: Tuomo Saikkonen (Sakara Records), Jussi Mäntysaari (SBS Finland), Maiju Asikainen (Frontier Promotion), Kirsi Ihalainen (Aalto-yliopisto), Sami Sänpäkkilä (Fonal Records), Osku Ketola (Rytmikorjaamo), Anne Heikkonen (Partysan Production), Jaana Harju (Sound of Finland)... huomasikohan blogikirjoittaja nyt kaikki?

Mainittakoon myös, että TAMKin lehtori Sohvi Sirkesalo oli mukana perinteisessä Gramexin järjestämässä Musavisassa, tamperelaisten muodostamassa Turha luulo -360 astetta -joukkueessa, joka selvisi kisan voittajaksi toisena vuonna peräkkäin!
Musiikki & Media on Tampereella vuosittain järjestettävä musiikkialan ammattilaisten tapahtuma, joka kerää yhteen yli 600 kotimaista ja 100 kansainvälistä musiikkibisneksen ja -median toimijaa. 


Teksti: Marie Syrjälä & Sohvi Sirkesalo, kuva: Marie Syrjälä


1 comments:

Annukka kirjoitti...

Jesh! Hyvä me!