tiistai 11. lokakuuta 2011

Sini Sofia Kujalan Anonyymit Ikuisessa GalleriassaSini Sofia Kujala: Anonyymit 
14.10.-4.11.2011  Ikuinen Galleria

Avajaiset torstaina 13.10. klo 16-18

Mustat hahmot tuijottavat sinua silmästä silmään. Et tiedä mitä tai keitä he ovat, he voivat tehdä mitä vain, yllättäen. Käyttäytyä oudolla tai yllättävällä tavalla, hyökätä tai kadota. Tai sitten he ovat paikallaan liikkumatta ja ainoastaan tuijottavat sinua. Tuntematon uhka - Anonyymit.

Veistos-installaatio käsittelee tuntemattoman pelkoa ja uhkaa. Kuinka kaiken pitäisi olla tunnistettavaa edes jossain määrin ja kaikelle täytyy löytyä nimi millä kutsua. Jokaisen kasvot pitäisi näkyä, jotta voidaan luottaa, ettei mitään pahaa tapahdu. Kuinka tärkeää on säilyttää anonymiteetti? Voiko sen poistaminen kokonaan aiheuttaa vain enemmän pelkoa ja uhkaa ehkäpä jostain toisesta suunnasta? Jospa vaadittu itsensä paljastaminen viekin meiltä mahdollisuuden vapauteen.

Sini Sofia Kujala (s.1989) opiskelee kolmatta vuotta kuvataidetta Tampereen ammattikorkeakoulussa. Ikuisen Gallerian näyttely on hänen ensimmäinen yksityisnäyttelynsä.

Valepuvussa tai ei, tule näyttäytymään avajaisiin 13.10. klo 16-18!

------

Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella osoitteessa Finlaysoninkuja 3. toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla.

0 comments: