tiistai 4. lokakuuta 2011

ManSEDANse täyttää Finlaysonin elektronisella kulttuurilla

Arduino-workshopissa riittää koneita ja piuhoja...


Elektronista kulttuuria esittelevä ja tekevä ManSEDANse -festivaali käynnistyi tänään ManSEDANse Play! -luentokokonaisuudella. Kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa monipuolisen ja ennakkoluulottoman kattauksen työpajoja, luentoja ja näyttelyitä taiteen ja teknologian häilyviltä, hämäriltä rajapinnoilta - unohtamatta tietenkään iltojen värikästä klubiohjelmaa! 
TAMKin Finlaysonin kampuksella festivaaliin otettiin varaslähtö jo eilen Arduino- ja VJ-workshopeissa. Tänä vuonna osana ManSEDANsea on myös TAMK Art and Media presents -näyttely, jossa mukana ovat opiskelijamme Robin Jochem, Lena Strutz, Jone Vildziunaite, Jiyoung Park, Johannes Gemuerr, Lotta Kallio, Masa Pelc  ja Susanne Wasserlechner. Lue lisää..
Play! -luennot alkoivat Dajana Dimovskajan esityksellä "Uudet käyttöliittymät pelisuunnittelussa". Dajana on kööpenhaminalaisen KnapNok Gamesin toimitusjohtaja ja tuottaja, hän on suunnitellut mm. fyysiset pelit B.U.T.T.O.N ja Dark Room Sex Game.


Dajana Dimovska, KnapNok Games (Tanska), esitteli fyysisiä pelikäyttöliittymiä.


Keskiviikkona 6.10. ManSEDANse keskittyy avoimeen lähdekoodiin - hakkerointi, modifiointi ja circuit bendaus ovat esimerkkejä tavoista hyödyntää kehittyvää teknologiaa luovasti. ManSEDANse Open -luentosarjassa puhujana on mm. TAMKin Kuvataiteen opiskelija Lotta Kallio, joka valmistelee lopputyötään PureDatalla, joka on visuaalinen ohjelmointikieli interaktiivisen tietokonemusiikin ja multimedian tekemiseen.

ManSEDANse jatkuu sunnuntaihin asti - tutustu ohjelmistoon!
KnapNok Games0 comments: