tiistai 24. toukokuuta 2011

Uusi erä IMP-tuutoreita

(In English)
Pian on aika julkaista uudet International Media Program (IMP) opiskelijat, mutta sitä ennen haluamme esitellä teille uudet IMP-tuutorit..

Anna-Kaisa

IMP-tuutorit ovat ne, jotka ohjaavat ja auttavat uusia IMP-opiskelijoita heidän ensimmäisen vuoden, erityisesti ensimmäisen jakson, aikana sekä antavat heille käytännön vinkkejä ja ohjeita liittyen heidän opiskeluun.
Uusi erä tuutoreita on valmiina uusia opiskelijoita varten ja mielellään auttavat opiskeluun ja muihin IMP juttuihin liittyen!

Aino

Uusi erä tuutoreista koostuu neljästä 1.vsk opiskelijasta: Aino, Anna-Kaisa, Johanna ja Mikko. Kaikki tuutorit ovat kantasuomalaisia, mutta heillä kaikilla on kokemusta ulkomailla opiskelusta tai elämisestä ulkomailla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

Mikko

Vaikka elokuu on vielä kaukana, IMP-tuutorit ovat jo suunnitelleet siistejä juttuja ja aktiviteetteja uusille Finlayson kampuksen opiskelijoille yhdessä muiden tuutoreiden kanssa Elokuvan ja television koulutusohjelmasta sekä Kuvataiteen koulutusohjelmasta. Valmistautukaa!

Johanna

Tuutoreiden suunnitelma ei ole vain tutustuttaa opiskelijat toisiinsa oman luokan sisällä vaan myös tutustuttaa heidät muihin ensimäisen vuoden koulutustohjelmien opiskelijoihin. Finlaysonin tuutorit toivovat tämän olevat verkostoitumista sen luonnollisessa muodossa.

Joten, IMP-tuutorit toivovat näkevänsä uuden erän IMP-opiskelijoita ensi elokuussa Teatterissa freesinä ja iloisina odottaen uuden luvun alkamista heidän elämässään. Mahtavaa kesää!

Teksti: Aino Yrjänä

|||
Degree Programme in Media
Lue lisää IMP/Media-opiskelijoista
|||

0 comments: