keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Idiomatic YO-talolla perjantaina


Perjantaina 27.5.2011 Tampereen YO-talolla vietetään indierockin iltamaa kolmen bändin voimin! Mukana TTVO-voittoinen Idiomatic.

MUMMYPOWDER (klo23:00)

Mummypowder on nelihenkinen vaihtoehtoista englanninkielistä kitararockia soittava yhtye, joka julkaisi juuri neljännen albuminsa "Centuries Later". Mummypowderia on sen historian aikana verrattu lukuisiin yhtyeisiin, kuten 60-luvun orkesterit The Beatles ja The Zombies, mutta myös sellaisiin nykybändeihin kuten The Flaming Lips ja Sunny Day Real Estate.

http://soundcloud.com/mummypowder

IDIOMATIC (klo24:00)

Illan toisena bändinä soittaa tamperelainen Idiomatic. Vahvaa paikallista suosiota nauttivalla bändillä on ollut takanaan hyvä vuosi: viisikkö julkaisi debyyttinsä There’s No Promise EP:n, liittyi indiekollektiivi New Music Communityn jäseneksi sekä solmi levytyssopimuksen Exogenicin alamerkin Terra Recordingsin kanssa. Solisti Sasja Montosen (elotv09) upea ääni ja saumaton yhteissoitto kruunaavat yhtyeen dynaamisen ja melankolisen ilmaisun. Yhtyeessä soittava myös kaksi muuta TTVO:n opiskelijaa: Juuso Oksala (elotv09) ja Arttu Hokkanen (elotv08).

Tämän vuoden aikana yhtye aloittaa työstämään tulevaa pitkäsoittoonsa.

http://www.myspace.com/idiomaticband


MANBOY (klo01:00)

Yhtyeen musiikki on melankolista, brittivaikutteista poprockia. Yhtye on alun perin lähtöisin Porista, mutta toimii tätä nykyä Helsingissä. Kesällä 2007 Manboy kiersi Eurooppaa Placebon lämmittelybändinä. Lokakuussa vuorossa oli lämmittelykeikka brittiyhtye Musen Helsingin loppuunmyydyllä jäähallin keikalla. Kolmikko julkaisi viidennen albuminsa "Something Wonderful" helmikuussa 2011.

Manboyn uuden singlen How It Hurtsin tyylikkään musiikkivideon on ohjannut Teemu Niukkanen (entinen TTVO:lainen). Videon on tuottanut Kennel Helsinki.

http://vimeo.com/24114915

|||

0 comments: