sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Yhteishaku 2011 päättyy tiistaina! Hopi hopi!


Ammattikorkeakoulujen yhteishaku päättyy! Vain tiistaihin asti mahdollista hakea opiskelupaikkaa tämän blogin taustalla olevista koulutusohjelmista tämän vuoden yhteishaussa.

Julkaisemme pikauusintana jutun, joka julkaistiin haun alkaessa:

TAMKin Finlaysonin kampuksella, TTVOlla, on jaossa 55 paikkaa elokuvan ja television koulutusohjelmaan ja 20 paikkaa kuvataiteen koulutusohjelmaan. (Englanninkielisen Median koulutusohjelman haku päättyi jo helmikuussa, ennakkotehtävät on tarkastettu ja 61 hakijaa saamassa kutsun valintakokeisiin, joiden perusteella 20 uutta opiskelijaa valitaan.)

Virtain viestinnän koulutusohjelmaan on haussa 40 uutta opiskelijaa, puolet digitaalisen äänen ja kaupallisen musiikin suuntautumisvaihtoehtoon ja toiset 20 käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun suuntautumisvaihtoehtoon.

TTVOn Viestinnän koulutusohjelmaan Finlaysonille ei oteta uusia opiskelijoita; vuodesta 2009 lähtien uudet opiskelijat on otettu sen sijaan uusiin elokuvan ja television koulutusohjelmaan ja Degree Programme in Mediaan.

Muista valmistella ennakkotehtävät ajoissa
- haku päättyy jo 12.4!

Jos haet tosissasi, Sinun kannattaa tehdä ennakkotehtävät ('etukäteisnäytöt') huolellisesti, sillä ne ratkaisevat keitä valintakokeeseen kutsutaan. Voit myös parantaa asemiasi ensimmäisen hakutoiveen valinnalla, siitä saa valintakokeessa viisi lisäpistettä. Muista myös täyttää yhteishakulomake, ennakkotehtävien lähettäminen ei riitä.

Moni kysyy, miksi kuvataiteen ja viestinnän koulutusohjelmiin ei voi hakea kuten moniin muihin ammattikorkeakouluohjelmiin: täyttää vain verkossa yhteishaun lomakkeen ja haku on valmis?
Tähän kysymykseen on vastattu blogimme kaikkien aikojen toisessa artikkelissa, täältä se löytyy.

Linkit ennakkotehtäviin löytyvät hakuajan päättymiseen asti tuosta vasemman palstan yhteishaku-laatikosta.

Elokuvan ja television koulutusohjelma
Kuvataiteen koulutusohjelma
Viestinnän koulutusohjelma (Virrat)
Degree Programme in Media
|||
TAMKin hakusivut
|||

0 comments: