keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

I A&M CREATIVE -teos syntyy yhdessä

Piirtäjä nro 13

Ensimmäisen vuoden Elotv-opiskelijat Kaisu Jansson, Anna Hämäläinen, Reeta Laine ja Sanni Juhanen toteuttavat tänään 6.4. koulun kahviossa yhteisötaidetapahtuman, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan:

Olemme tekemässä I A&M CREATIVE tapahtumaa/taideteosta/kokeellista lyhytelokuvaa. SINÄKIN VOIT OSALLISTUA! Mitä pitää tehdä?

1.Ota itsellesi vuoronumero

2.Kun numerosi sanotaan, mene jatkamaan piirustusta, mikä on aloitettu vaneerilevylle.
Voit piirtää mitä tahansa haluat, kunhan et kumoa muiden piirtämiä asioita. Jatkaa voit tietenkin toisen aloittamaa ja se on jopa suotavaa!

3.Seiso teoksesi takana! Kun olet valmis, otetaan sinusta vielä 12 kuvaa kokeellista stop motion-lyhytelokuvaa varten, jossa piirustus hiljalleen rakentuu.

4.Viimeisenä laita nimesi ja sähköpostiosoitteesi listaan, jotta saat tiedon kun lopullinen elokuva on valmis ja youtubessa. Sekä lopullisen taideteoksen että elokuvan voi nähdä myös TAFF:ssa ja jos olet osallistunut tähän tapahtumaan facebookissa, elokuva laitetaan myös sinne!

Tarkoituksena on siis tehdä taideteos, johon voivat osallistua muutkin kuin kuvislinjalaiset ja elokuvan kuvaukset, johon muutkin kun elokuvalinjalaiset ovat tervetulleita!

Projekti on osa ykkösten Tapahtumatuotannon kurssia.

0 comments: