torstai 7. huhtikuuta 2011TAF11 esittelee TAMKin nuoret kulttuuriyrittäjät

Tampere Art Factory 2011 (TAF11) esittelee seminaarissa Highway to Entrepreneurship – People Behind the Statistics Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistumisen jälkeen yrittäjinä toimivia kulttuurialan ammattilaisia. Seminaari on osa TAFin kansainvälistä viikkoa.
Noin 15 prosenttia Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataiteen ja viestinnän koulutusohjelmista valmistuu yrittäjiksi. Se on valtakunnallisesti korkea luku.  Koko TAMKin opiskelijoista toimii valmistumisvaiheessa yrittäjinä noin 4 prosenttia.  Yrittäjyys on asenne, johon valmennetaan viestinnän koulutusohjelmassa mm. projektioppimisen mallin avulla. Yrittäjäksi ei tulla yrittäjäkurssilla vaan testaamalla omaa innovatiivisuutta ja luovuutta inspiroivassa ympäristössä.
Haluamme kertoa, miten monenlaisia ja kiinnostavia uratarinoita löytyy tilastojen takaa. Paikalla on kahdeksan TAMKin viestinnän ja kuvataiteen koulutusohjelmista valmistunutta yrittäjää ja taiteilijaa. Osa työllistää lisäksi joukon muita alansa ammattilaisia.
Seminaari  Highway to Entrepreneurship – People Behind the Statistics järjestetään perjantaina 15.4.2011 TAMKin Finlaysonin kampuksella. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on englanninkielinen. Samassa yhteydessä on mahdollisuus tutustua kulttuurialan koulutukseen taiteen, musiikin ja median yksikön avoimien ovien päivässä. Tarjolla on yhteensä yli 20 erilaista elokuvaesitystä ja näyttelyä.
Tampereen ammattikorkeakoulu  järjestää TAFin  nyt neljännen kerran. Lisätietoa TAFista löytyy netistä osoitteesta http://tampereartfactory.blogspot.com/
Highway to Entrepreneurship   People Behind the Statistics
perjantai  15.4.2011 klo 9.30 – 12.00
TAMK: Finlaysoninkatu 7., 2. kerros

Lisätiedot:
Kai Salonen                                                                                           Carolina Pajula
050 3562842                                                                                         040 8012710
kai.salonen@tamk.fi                                                                          carolina.pajula@tamk.fi

0 comments: