sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Pikadeittailua TAMKin tapaan!

Ensi keskiviikkona illan hämärtyessä joukko ennakkoluulottomia nuoria vaeltaa Grooveen kokemaan hieman erilaisen baari-illan. Kyseessä on TAMKin opiskelijoiden järjestämä Pikadeitti-tapahtuma, jossa yli 30 sinkkua kohtaa toisensa muutaman minuutin treffien parissa.

Asialla on 4-hengen opiskelijaryhmä, jonka miespuolisko tulee Kuntokadun toimipisteestä ja naisedustajat Finlaysonilta. Heidät saattoi yhteen ProAkatemian järjestämä Puoli vuotta yrittäjänä -kurssi, johon osallistui opiskelijoita useista Tamkin koulutusohjelmista.

Pikadeitti-tapahtuma järjestetään kahtena keskiviikkona, 17.3. Groovessa ja 24.3. Tabussa. Naisilmoittautujia on tullut runsaasti, mutta miehillä on vielä mahdollisuus päästä mukaan.

Molempien tapahtumien yhteydessä järjestetään samassa osoitteessa vielä raikuvat jatkobileet! Myös jatkoilla tarjotaan paikallaolijoille vaihtoehtoista viihdettä, luvassa on mm. aarteenmetsästystä ja rusettitanssit. Groovessa musatarjonnasta vastaavat TTVO:n omat musapojat, Pretty in Popista tutut DJ:t FARTTU & MIKKOMIKKO. Tabussa tanssijalkojanne kuumottaa DJ ANSSI. Ovet aukeavat klo 22.00.

Tapahtumat:
17.3. Groove Bar & Cellar, Aleksanterinkatu 22
24.3. Tabu Wine Bar & Ultra Lounge, Hämeenkatu 10

Pikadeitit 8 €
Jatkobileet 4 € (= 2 € pääsymaksu + 2 € narikka), deitteihin osallistuville ilmainen

 Ryhmämme toivottaa kaikki mukaan biletykseen!
Kaikki kaipaamasi lisätiedot löydät osoitteesta http://www.deiteille.com.

Teksti: Tiina Heikkilä

Kirjoittaja on toisen vuoden vuorovaikutteisen median opiskelija

0 comments: