tiistai 16. maaliskuuta 2010

Haku mediatuottamisen koulutusohjelmaan (ylempi amk) käynnnissä

Ruusujen kera kautta aikain ensimmäinen TTVOn Medianomi (ylempi AMK) Päivi Hintsanen viime keväänä
 Yhteishaku 1.3.-16.4.2010

"Amk-maisteriksi" pätevöittävän mediatuottamisen koulutusohjelmaan voi hakea vielä kuukauden ajan, haku päättyy 16. huhtikuuta. Koulutusohjelma on tarkoitettu medianomeille tai soveltuvan amk-tutkinnon tehneille henkilöille, joilla on vähintään kolmen vuoden työkokemus media-alalta. Puolitoista vuotta kestävä koulutus suoritetaan työn ohella.

Nimensäkin mukaisesti koulutusohjelman tavoitteena on kehittää tuottajaosaamista: johtamistaitoja, liiketoiminnan suunnittelua sekä uudenlaisten tuotteiden ja palvelujen suunnittelua. Opintojen tehtävät sovelletaan omaan työhön ja opinnäytetyö on omaan yritykseen tehtävä kehittämishanke.

Ensimmäinen mediatuottamisen koulutusohjelma käynnistyi 2008 ja opiskelijoita ohjelmassa oli niin televisio- ja uusmediayrityksistä, mainostoimistoista, taiteen kentältä ja myös muunlaisten toimialojen markkinointiosastoilta. Vaikka koulutuksen sisältöönkin oltiin tyytyväisiä niin erityisen antoisana opiskelijat pitivät tätä eri aloja edustavaa ryhmäänsä (jossa toki osa oli vanhoja tuttuja TTVO:n amk-opinnoista).

Mediatuottamisen hausta lisätietoa saa koulutuspäällikkö Leena Mäkelältä.

Hakusivut
Vuoden 2008 opetussuunnitelma

Aiemmat jutut mediatuottamisen koulutusohjelmasta

0 comments: