lauantai 25. lokakuuta 2008

Usein kysyttyä: ammattikorkeakoulututkinnot ja tutkintonimikkeet


Minkä tutkintonimikkeen TAMKin kuvataiteen tai viestinnän opiskelija TTVO:ssa Tampereen Finlaysonilla saa, kun 240 opintopistettä on suoritettu ja neljän vuoden opinnot on päätetty? Mikä on medianomi (AMK) englanniksi? Entä kuvataiteilija (AMK)?

Kuvataiteen koulutusohjelmasta valmistuvan tutkintonimike on Kuvataiteilija (AMK).

Nykyisen viestinnän koulutusohjelman sekä ensi syksynä alkavien elokuvan ja television koulutusohjelman tutkintonimike on Medianomi (AMK).

Ensi vuonna käynnistyvän englanninkielisen Degree Programme in Median tutkintonimike on Bachelor of Culture and Arts.

Myös kuvataiteen koulutusohjelman, viestinnän koulutusohjelman sekä elokuvan ja television koulutusohjelman englanninkielinen tutkintonimike on Bachelor of Culture and Arts.

Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon tutkintonimikkeet ovat vastaavasti Kuvataiteilija (ylempi AMK), Medianomi (ylempi AMK) ja Master of Culture and Arts.

Kuva: TAMKissa käynnistyy kolme englanninkielistä, AMK-tutkintoon johtavaa koulutusohjelmaa ensi syksynä. Hakuaika on jo 12.1.-13.2.

Kaikkien, jotka aikovat hakea TAMK/TTVO:lle opiskelemaan visuaalista suunnittelua, vuorovaikutteisuuden suunnittelua ja projektinhallintaa tulee siis osallistua vieraskielisen koulutuksen yhteishakuun, hakea kulttuurialalle, Degree Programme in Media -koulutusohjelmaan ja toimittaa ennakkotehtävänsä 13.2. mennessä.

Lisätietoja:
TAMK Bachelor's Degree Programme in Media

0 comments: