maanantai 27. lokakuuta 2008

Ikuinen Galleria: Tiina Raaterovan Tuntemattomat koordinaatit


Tiina Raaterova : Tuntemattomat koordinaatit
30.10. – 14.11. 2008

Ikuinen Galleria

Finlaysoninkuja 3

33210 TAMPERE


avoinna arkisin klo 12-16

Taiteilija kertoo:
"Olen rakentanut pieniä miniatyyrilaatikoita readymade-esineitä, valokuvaa, piirustusta ja maalausta yhdistellen. Teokset ovat satuinstallaatioita, joissa satu ei ole tarkasti määriteltävissä. Haluan tarinan avautuvan katsojalle mielikuvina.

Näyttelyn teemat liikkuvat toden ja epätoden rajalla kertoen tarinaa, joka rakentuu suhteessa katsojan kokemuksiin. Laatikot ovat kuin mielentiloja, näyttämöitä määrittelemättömistä paikoista, joiden koordinaatit ovat meille tuntemattomia:
Pysähtyneitä hetkiä, jotka ovat ajan ulkopuolella. Huoneiden ovet avautuvat mahdollisuutena muutokseen ja uuteen tarinaan, antaen katsojalle mahdollisuuden peilata omaa todellisuuttaan teoksissa esiintyvään todellisuuteen."

Tiina Raaterova on TAMKin 4. vuosikurssin kuvataiteen opiskelija.

Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla.

Kaikki jutut Ikuisesta Galleriasta

0 comments: