keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Peliprojekti japanilaisten kanssa jatkuu


TTVO:lla on pyörähtänyt käyntiin jo kolmas vuosi yhteistyötä japanilaisen Okayaman yliopiston kanssa. Yhteistyö koskee peliprojektia, jonka tavoitteena on tuottaa konsepteja ja demoja pelillisistä koulutussovelluksista. Konsepteja suunnitellaan ensisijaisesti Japanin kemianteollisuuden tarpeisiin, ja projektikumppanit Okayaman yliopistossa erikoistuvatkin alan järjestelmäteknologioihin.

Projektissa on ollut sama joukko viestinnän opiskelijoita tähän saakka, mutta nyt syksyllä me vanhemmat opiskelijat olemme siirtyneet opinnäytetöidemme pariin ja projektia jatkavat toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat. Projektipäällikkönä itseni paikalla jatkaa vuorovaikutteisuuden suunnittelun opiskelija Teemu Haila. Erona aiempaan on nyt myös se, että mukana on tietojenkäsittelyn opiskelijoita Teiskontieltä.

Tämän vuoden toukokuussa projektiryhmämme matkusti Japaniin ja tapasi Okayaman yliopiston työryhmän kolmannen kerran yhteistyön aikana. Workshop osoittautui menestykseksi ja molemmin puolin inspiroiduttiin toisten aikaansaannoksista. Tästä on uuden työryhmän hyvä jatkaa. Banzai!


Projektista on kerrottu tässä blogissa myös aiemmin tänä vuonna, sen tarinan voi lukea alla olevasta linkistä.

Pelisuunnittelua japanilaisten kanssa


Katso myös


0 comments: