maanantai 22. elokuuta 2011

Uusi lukuvuosi alkoi!


Elokuvan ja television koulutusohjelman opiskelijat kuuntelevat
keskittyneesti koulutuspäällikkö Leena Mäkelän infoa.


Maanantaina aamulla Finlaysonin kahvilassa käynnistyi kuhina jo yhdeksän aikoihin, vaikka lukuvuoden virallinen aloitusinfo alkoi vasta klo 10. Toisen, kolmannen ja neljännen (kenties myös viidennen, kuudennen?) vuoden opiskelijat palasivat innokkaina ja uteliaina opintojen pariin.

Elokuvan ja television koulutusohjelman koulutuspäällikkö Leena Mäkelä kertoi perustietoa mm. opinto-oppaasta, arviointikriteereistä, lukuvuoden aikana järjestettävistä kursseista ja palautekäytännöistä. Myös viime keväänä opiskelijajärjestö Tarinan kanssa puheena ollut ongelma myöhästymisistä otettiin esiin ja yhteistuumin todettiin, että käyttäytymissääntöjä kannattaa kunnioittaa. Lehtorit kertoivat lyhyesti kunkin vuosikurssin syksyn kursseista ja lukuvuoden loppuhuipennuksesta, toukokuisesta TAF-Tampere Art Factorysta muistutettiin myös.

Tilaisuuden lopuksi Tarinan hallituksen puheenjohtaja, kolmannen vuosikurssin tuotannon opiskelija Teemu "Hemppa" Tervo muistutti, mikä on opiskelijajärjestö Tarinan tehtävä ja sai ansaitsemansa aplodit selkeästä, innostavasta puheenvuorostaan.

0 comments: