perjantai 23. lokakuuta 2009

TAMKin enkkuhakusivut julkaistu


Uuden TAMKin englanninkielinen hakusivusto on julkaistu.

Sivujen on tarkoitus palvella pääasiassa ulkomaalaisia hakijoita, joten ne keskittyvät englanninkielisten koulutusohjelmien markkinointiin ja TAMK- ja Suomi-tietouden välittämiseen. Hakuaika englanninkieliseen koulutukseen on 11.1. - 12.2.2010

Myös TAMKin ja PIRAMKin nykyiset englanninkieliset sivut säilyvät vuoden 2009 loppuun asti. Vuoden vaihteen jälkeen sekä suomen- että englanninkielisistä hakusivuista muokataan uuden TAMKin viralliset sivut ja osoitteeksi vaihdetaan www.tamk.fi ja www.tamk.fi/en. Myös osoitteet www.tamkhaku.fi ja www.tamkadmissions.fi ovat voimassa vuoden vaihteen jälkeen.

TTVOlla englanninkielinen Media Programme

TTVOlla on yksi koulutusohjelma, Degree Programme in Media (tuttavallisemmin IMP, joka voidaan lukea International tai Interactive Media Programme) mukana tammi-helmikuun yhteishaussa. Jos aikoo opiskella visuaalista tai vuorovaikutteisuuden suunnittelua, veppi- tai pelituotantoa TAMKin TTVOlla Finlaysonilla, on muistettava postittaa ennakkotehtävät ja täyttää hakemus verkossa viimeistään 12.2. IMP on myös suomalaisia opiskelijoita varten.

Suomenkieliset ohjelmat, kuvataiteen sekä elokuvan ja television koulutusohjelmat, ovat mukana yhteishaussa 1.3.-16.4.

Kaikkien kevään hakujen ja valintakokeiden aikataulut löytyvät kalenterista tuossa oikealla.

Degree Programme in Media
TTVOn englanninkielinen blogi (kertoo IMPin toiminnasta enempi kuin tämä)

TAMKin englanninkieliset hakusivut
TAMKin suomenkieliset hakusivut

0 comments: