tiistai 4. elokuuta 2009

TAF 09 jatkuu verkossa, osa 4


Tampere Art Factory 09 juhlittiin toukokuussa, mutta huomattava osa festivaalin sisällöstä jatkaa elämäänsä verkossa. Tässä juttusarjassa esittelemme TAFfin esitykset siltä osin, kuin ne löytyvät veppiselaimen avulla.

Blogi esitteli 14.7. elokuvat, 27.7. taidenäyttelyt ja 1.8. animaatiot ja musiikkivideot. Tässä juttusarjan neljännessä ja viimeisessä osassa ovat vuorossa mm. pelit ja muut vuorovaikutteiset työt sekä kuvagalleria, TAF Magazine ja TAF-mainos.

Pelit

Pelinkehityskerho Score piti TAFfin aikana Demolassa infopistettä, jossa vierailijat saivat tietoa Scoresta ja vuorovaikutteisen median koulutuksesta TTVOlla.

Pelattavana olivat seuraavat scorelaisten tekemät pelit:
Overboard
Villa Penguila
Unity

Score
Demola

Ykkösten monimediaprojektit

Demolassa esiteltiin myös viestinnän koulutusohjelman ensimmäisen vuoden opiskelijoiden monimediaprojektit, jotka myös ovat verkossa:

KiK!
KIK! on yhteisöllinen verkkopalvelu, jossa kadonnut talkoohenki ja aito lähimmäisen auttaminen ovat avainasemassa.
Tuottaja: Mirva Savolainen

BHL
BHL- paremman elämän puolesta!
Tuottaja: Mikko Helmanen

Vaino
Vaino on interaktiivinen tarina, jossa Aino saa tehtäväkseen ratkaista totuusseerumin kohtalon. Ainon kemisti-isä on kuollut ja jättänyt seerumin perinnöksi. Totuusseerumille löytyy ottajia ja Aino tulee vainotuksi. Pelaajalla on mahdollisuus käännekohdissa valita tarinan suunta ja päättää totuusseerumin ja Ainon kohtalosta.
Tuottaja: Ilona Tolmunen

TrafficLightPast
"Omasta projektiryhmästämme koostetun bändin nettisivut sekä uuden singlen promomateriaali julisteista musiikkivideoon."
Tuottaja: Annukka Heikkilä

Tilaisuuksia
Lyhytelokuva yksinäisestä ja syrjäytyneestä Pekasta.
Tuottaja: Marie Syrjälä

K308
Muistinsa menettänyt koehenkilö 308 herää 1950-luvun hylätystä tutkimuskeskuksesta ja kohtaa järkyttävän totuuden psykopaattisesta menneisyydestään.
Tuottaja: Joni Luomanen

Mieliteko
Mieliteko esittelee erilaisen interaktiivisen sarjakuvan, jossa ääni ja liikkuva kuva elävöittävät jännittävää ja omalaatuista tarinaa.
Tuottaja: Kalervo Aho

TAFfin promootioaineistot verkossa:

TAF 09 -galleria
Kaisa Kukkonen ja Sara Köteleki olivat TAFfin viralliset kuvaajat. Galleriasta löytyvät valitut kuvat.

TAF 09 Magazine
TAF Magazine, Tampere Art Factoryn Virallinen Julkaisu, on on täynnä opiskelijoiden tekemiä juttuja mm. kevään valmistuvista opiskelijoista, entisistä TTVO:laisista ja heidän yrityksistään, TAFista, projekteista, bändeistä, vaihto-opiskelusta Meksikossa. Herkkuna keskiaukeamalla Hanne Zenjugan Ville Valo-paperinukke.
Linkin takana julkaisu pdf-tiedostona.

TAF 09 mainos

TAF 09 Spot, tekijä Jaakko Kärnä (@Facebook)

*****

Kuva: Overboardia pelattiin Demolassa. Kuvaaja: Kaisa Kukkonen/Sara Köteleki

Tampere Art Factory
TAF-jutut tässä blogissa

Kaikki TAF 09 verkossa jutut:

0 comments: