perjantai 21. elokuuta 2009

Ykköset orientoituivat ripakasti


TTVO:n kahdeksastoista syksy käynnistyi tiistaina, jolloin kuvataiteen sekä elokuvan ja television uudet opiskelijat tulivat taloon. Orientaatiopäiviä on ollut neljä, ja maanantaina alkavat kurssit. Maanantaina saapuvat myös jatkavat opiskelijat.

Ykkösten orientaatio on ollut hengästyttävä; on tavattu henkilökunta ja opettajat, saatu ateriatukikortit, kulkukortit, sähköpostitunnukset, kaikki liput ja laput, tutustuttu opintotoimistoon ja kirjastoon, käyty tuutoreiden kanssa piknikillä, koluttu TTVO Finlaysonilla, kierretty Tampere ja kurvattu TAMKin pääkampus Teiskontiellä.

Kaiken lomassa on vielä tehty kolmessa tunnissa kahdeksan kolmeminuuttista elokuvaa.

Tänä iltana otetaan sitten rennommin orientaatioviikon tutustumisbileissä. Nelivuotinen opiskeluprojekti on hyvällä alulla.

Kuva: Kuvataiteen ja elotv:n uudet opiskelijat tekivät kahdeksassa työryhmässä kolmiminuuttiset elokuvat. Annettuna oli 20 sanaa, jotka piti sisällyttää teokseen, muuten kädet olivat vapaat. Tuolirivistöllä ryhmä A valmistautumassa taidepläjäyksensä ensi-iltaan, takarivissä opettajien muodostama jury

0 comments: