lauantai 29. elokuuta 2009

Tämä on Degree Programme in Media


Viestinnän koulutusohjelmaan ei tänä vuonna otettu uusia opiskelijoita, vaan se jaettiin haussa kahtia: suomenkieliseen elokuvan ja television koulutusohjelmaan ja kansainväliseen, englanninkieliseen Media Programmeen. Molemmista valmistuu medianomiksi (amk), englanninkielinen tutkintonimike on Bachelor of Culture and Arts.

Elokuvan ja television koulutusohjelma on tuttavallisemmin elotv ja Media Programme on IMP.

IMPit aloittivat orientaation viime keskiviikkona, viikkoa myöhemmin kuin elotv. IMPpien ensimmäinen tehtävä oli luoda kuva ryhmästä. He antoivat sanoja jotka kuvaavat heidän harrastuksiaan, osaamistaan ja toiveammattejaan, ja sanoista luotiin tägipilvi (Tag Cloud) Wordlen avulla.

Tulos näkyy oheisessa kuvassa. Kuva voisi kuvata myös IMPin opetussuunnitelmaa, tosin ilman eräitä harrastuksia kuvaavia sanoja.

Jos siis pyrit TTVOlle opiskelemaan visuaalista suunnittelua, web-tuotantoa tai pelinkehitystä, Sinun kannattaa hakea Media Programmeen.

Huomaa, että yhteishaku ammattikorkeakoulujen englanninkielisiin koulutusohjelmiin on jo tammikuun puolivälistä helmikuun puoliväliin!

TAMKin hakusivut ilmestyvät pian, kerromme siitä heti tässä blogissa.

Degree Programme in Media

Englanninkielisessä blogissamme kerrotaan IMPistä laajemmin

Kuvan tägipilvi on luotu Wordlella

0 comments: