keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Vesalle ja Hannelle hopeaa Swan Lake Award -kilpailussa


Swan Lake Awardin palkinnot on jaettu. Visuaalista suunnittelua TAMKin viestinnän koulutusohjelmassa opiskelevat Vesa Jokinen ja Hanne Zenjuga matkustivat palkintogaalaan viime viikolla. Heidän animaationsa "It Dwells in the Depths" oli yksi kilpailun kolmesta voittajaehdokkaasta. Animaatio visualisoi Kathryn Toyaman sävellystä "The Smell of Rain".

Tässä matkaraportti:

"Vietimme kaksi päivää Mittweidassa, Saksassa, Swan Lake Moving Image and Music Award -tapahtumassa. Olimme ehdolla kolmen parhaan joukossa animaatiokategoriassa, ja lopullinen sijoituksemme oli toinen.

Palkintogaala oli pääosin hyvin järjestetty, ja mukana oli runsaasti interaktiivista ohjelmaa, jolla yleisö saatiin mukaan tapahtumien kulkuun. Muun muassa yleisön suosikki ratkaistiin taputusäänestyksellä.


Matka sujui hienosti, ja saimme kuulla paljon myönteistä palautetta animaatiostamme, vaikka voittoa ei tullutkaan. Vietimme Mittweidassa aikaa muiden voittajaehdokkaiden kanssa, joita olikin saapunut paikalle useista eri Euroopan maista. Ilmapiiri oli siis hyvin kansainvälinen. Paikalliset opiskelijat esittelivät meille Mittweidan kaupunkia, sitä ympäröivää kaunista maaseutua sekä kampusaluetta. Mittweidan kaupunki oli pieni, mutta idyllinen, ja ihmiset ystävällisiä. Kaiken kaikkiaan matka oli erittäin antoisa tarjoten paljon mukavia muistoja sekä uusia ystäviä."


Terv.
Vesa & Hanne"

Kuvassa Hanne vasemmalla ja Vesa puhumassa oikealla.

Swan Lake: Moving Image & Music Award
It Dwells in the Depths

Aikaisempi juttu aiheesta

0 comments: