tiistai 18. marraskuuta 2008

Ikuisessa Galleriassa Tiina Riutta


Tiina Riutta: PLEASUREUNPLEASURE - MIELIHYVÄPAHA
20.11. – 5.12. 2008
Ikuinen Galleria
Finlaysoninkuja 3
33210 TAMPERE

avoinna arkisin klo 12-16


"Kuvasarjan kantavana teemana on ajatuksellinen kaaos, joka esittäytyy näennäisen harmonisena muotokuvana ihmisestä ja maisemasta yhdessä. Sisäinen kaaos, ulkoinen kaaos, kaaoksien korrelaatio. Mieli murtuu, ympäristö katoaa. Syy ja seuraus tai päinvastoin, yhdessä, erikseen, erillisinä. Mikä on todellisuus; onko yhteys keinotekoinen? Miksi mieli on kaaoksessa? Onko mieli yhteiskunnan peili? Huoli kaikenlaisesta ja kaikenympäröivästä pahoinvoinnista sekä ihmisessä että ympäristössä kasvaa, mutta ovatko kätemme jo katkaistut? Voisiko olla mahdollista tehdä elämästään elämisenarvoisen ilman tuhoa, ilman vahinkoa itselle, muille, ympäristölle?"

Tiina Riutta opiskelee TAMK: n valokuvataiteen erikoistumisopinnoissa ja valmistelee Taideteollisen korkeakoulun visuaalisen kulttuurin maisteritutkintoa.

Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta.
Sen tärkein tavoiteon mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille
Suomessa ja ulkomailla.

Kaikki artikkelit Ikuisesta Galleriasta

0 comments: