tiistai 30. syyskuuta 2008

Ikuisessa Galleriassa kuvataiteen ykkösten puheenvuoro


JOTAIN SANOTTAVAA
2.10. – 24.10. 2008

Ikuinen Galleria

Finlaysoninkuja 3
33210 TAMPERE

avoinna arkisin klo 12-16

Nelli Ahosola, Anayte Delahay, Kirsi Hellman, Laura Hetemäki, Liisa Hietanen, Niina Huovinen, Mirka Kinnula, Mikael Kinanen, Anna Knappe, Viliina Koivisto, Tuomas Koskialho, Sini Kujala, Essi Laurila, Jyri Lisowsky, Matilda Löytty, Mikael Maaniittu, Mari-Sohvi Miettinen, Timo Piikkilä, Teemu Riihelä, Laura Rytkönen, Essi Saarenpää, Matti Sampela, Irene Stachon, Salla Virkkunen.

Näyttelyn tiedote:

"Saammeko puheenvuoron? TAMKin kuvataiteen koulutusohjelma tarjoaa juuri aloittaneille ensimmäisen vuoden opiskelijoille mahdollisuuden järjestää ryhmänäyttely Ikuisessa Galleriassa. Opiskelijoiden kokoama näyttely kantaa nimeä JOTAIN SANOTTAVAA. Nimeen päädyttiin pohtimalla, mikä yhdistää yli kahtakymmentä eri persoonaa ja taiteellista näkemystä, sillä kaikilla osallistujilla on oma äänensä ja oma sanottavansa. Näyttelyssä opiskelijat esittelevät itsensä ja teoksensa, monet ensimmäistä kertaa. Luvassa on intohimoisia puheenvuoroja, sadunkerrontaa, henkilökohtaista avautumista, epämääräistä sopertelua, machoilua, draamaa, jyrkkiä mielipiteitä, toistoa ja kertausta, kuiskauksia, kehuja ja selkääntaputuksia, solvauksia, väittelyä, peiliin katsomista ja kenkiin tuijottelua."

Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla.

Kaikki jutut Ikuisesta Galleriasta
Kuvataiteen ja viestinnän ykkösten projektien esittelyt

0 comments: