torstai 18. syyskuuta 2008

Operaatio hurrikaani on EUROPRIX voittajaehdokas


Ylen lapsille ja nuorille sunnatun agenttiseikkailun Operaatio hurrikaani verkkosivusto on asetettu voittajaehdokkaaksi EUROPRIX Multimedia Art -kilpailun sarjassa interaktiivinen televisio.

Operaatio hurrikaanin verkkopalvelu on yhdistetty monin tavoin ohjelmaan, ja katsojat voivat ohjelmien lähetyskertojen välillä ratkaista ohjelmaan liittyviä arvoituksia. Sivustolla on myös lukuisia temaan liittyviä pelejä. Agentin taitojaan voi harjoitella veppisovelluksen avulla myös nyt syksyllä, kun varsinainen ohjelma on tauolla. Operaatio hurrikaanilla on yli 100 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Operaation hurrikaanin tekijätiimin edustajat matkustavat Top Talent Festivalille Graziin 27.-29.11. Festivaalille osallistuvat kaikki 23 voittajaehdokkaiksi 9 kilpailusarjassa asetettua tiimiä.

Operaatio hurrikaani on Ylen tuotantoa, mutta veppitiimillä on vankka TTVOlainen kytkentä: Tuottaja Jari Mäkipää ja graafikko Elli Murtonen ovat valmistuneet tuotannon suuntautumisvaihtoehdosta, Kaisa Hakala vuorovaikutteisesta suunnittelusta, Petri Koskimäki on valmistunut äänen suuntautumisvaihtoehdosta ja Riikka Hiekkaniemi opiskelee edelleen TAMKin viestinnän koulutusohjelmassa mediatuottamista. Kaiken kukkuraksi varsinaisesti Ylen uudet Lapset ja nuoret -yksikössä työskentelevä Wesa Aapro suorittaa siviilipalvelustaan TAMKissa.

Operaatio hurrikaani

EUROPRIX voittajaehdokkaat

EUROPRIX Top Talent Festival

Muut peliaiheiset jutut tässä blogissa

0 comments: