perjantai 12. syyskuuta 2008

Scoren peli-ilta meni nappiin


Pelinkehityskerho Score järjesti viime perjantaina 4.9. peli-illan TTVO:n kahviossa. Tilaisuuden tarkoituksena oli tarjota TTVO:laisille omaperäinen vaihtoehto baari-illalle ja tilaisuus kokeilla näppejään pelien parissa, joita ei ennen ole päässyt kokeilemaan.

Tarjonta oli kiitettävä. Kahvion isolta screeniltä pelattiin Xbox 360:llä musiikkipeli Rock Bandia koko illan ajan. Teatteriin oli sijoitettu PlayStation 3, jolla pelattiin taukoamatta taistelupeli Soul Calibur IV:tä.

Neuvotteluhuoneen Wiillä pelattiin mm. Wii Sports -urheilupeliä ja Super Smash Bros Melee -mätkintäpeliä. Myös toinen Xbox 360 oli käytössä kahviossa ja sillä pelattiin useampiakin pelejä, kuten PGR4-autopeliä, N+-tasohyppelyä ja puzzlepeli Super Puzzle Fighter II Turboa.

Ainoa harmittava seikka oli, ettei Scoren omatekemiä pelejä saatu teknisten rajoitteiden vuoksi lainkaan kokeiltaviksi. Kerho kuitenkin painottaa, että kuka tahansa kiinnostunut on lämpimästi tervetullut vierailemaan Scoren pelilabrassa TTVO:n 5. kerroksessa.

Paikalle saapui arviolta viitisenkymmentä osanottajaa. Tilaisuus kesti kello kuudesta aina puoleenyöhön saakka. Score sai runsaasti kiitosta ja onkin vihjannut, että tilaisuudesta saatetaan lanseerata muutaman kuukauden välein toistuva perinne.

Teksti: Juho Hartikainen
Kuvaaja: Vesa Antikainen


Score
Scoren 5D (Viisi peliä)
Blogin aiemmat postaukset Scoresta

0 comments: