perjantai 2. toukokuuta 2008

TAF on kansainvälinen mutta paikallinenTampere Art Factory ei ole vain tamperelaisen taiteen nuori kevät, se on myös merkittävä kansainvälinen kuvataiteen ja viestinnän opettajien ja opiskelijoiden kohtaamispaikka.

Tavoitteeksi asetettiin 10 kansainvälisen partnerin houkutteleminen TAFfiin, mutta toisin kävi, TAFfiin osallistuu 55 vierasta 13 maasta, 18 korkeakoulusta ja 3 muusta yhteisöstä.

TAFfia edeltävät päivät opetus TTVOlla on kansainvälistä. Partnerikouluista on myös opiskelijoita mukana kansainvälisissä työpajoissa, joiden tulokset nähdään TAFfin lauantaissa 10.5. Työpajat ovat "Light Painting" ja "VJ/Audio Energy".

Muuta kansainvälistä antia TAFfissa edustavat Richard Vickersin webinstallaatio 15*15 sekä Chris Halesin ja Teijo Pellisen "Cause and Effect" -vuorovaikutteisen elokuvan ilotulitus.

Tämän postauksen kuva puolestaan osoittaa, että TAF on myös kovin paikallinen, ja tahtoo juurtua osaksi Tampereen arkea ja juhlaa. TAFfiin voi tutustua jo etukäteen ainakin Anttilassa ensi sunnuntaina 4.5. klo 12-14, tästä julisteet Anttilan eri osastoilla kertovat.

Tampere Art Factory


Aiemmat TAF postaukset tässä blogissa:

TAF esittää: Maria Kaurismäen elokuva Sivutyö
TTVO organisoi: Tampere Art Factory

0 comments: