torstai 29. toukokuuta 2008

Taiteen ja viestinnän valintakokeet lähestyvät

Nuorten yhteishakuun liittyvät valintakoepäivät lähestyvät ja koulussa on menossa tiiviit valmistelut päivien onnistumiseksi. Valintakoetehtävien sisältöön ja kokeiden organisointiin liittyvä palaveri jatkui vielä, kun poistuin kirjoittamana tätä blogia.

Valintakoetehtäviä pohditaan ja punnitaan ja mietitään huolella niin, että jokaiseen viestinnän suuntaukseen ja kuvataiteen painopistealueisiin saataisiin sopivanlaisia opiskelijoita, jotta heillä olisi edellytykset valmistua tehtäviin, joita eri suuntauksista valmistuu. Viestinnän tehtävien tulee olla toisaalta monialaisuuteen tähtääviä ja toisaalta tietylle suuntaukselle ominaisia kykyjä kartoittavia.

Opiskelijatuutoreita on rekrytoitu pitkin kevättä kuvataiteeseen ja viestinnän jokaiseen suuntaukseen. Heti saapuessaan taiteeseen ja viestintään hakija kohtaa opiskelijatuutorit ilmoittautuessaan heille. Muistathan ottaa mukaan jonkun virallisen henkilöllisyystodistuksen, jolla osoitat olevasi kutsun saaja.

Hakijat on jaettu sekä haastattelujen että ryhmätyötehtävien ryhmiin ja ryhmille on tehty aikataulutukset. Seuraa ryhmäsi opiskelijatuutorin ohjeita, hän neuvoo oikean valintakoeryhmän ja auttaa tarvittaessa löytämään perille oikeisiin luokkatiloihin eri tehtävien pariin. Tuutori osaa neuvoa sinua myös ruokailupaikan löytämisessä. Opiskelijatuutori on tukenasi koko valintakokeen ajan, joten kysy kun tarvitset apua tai neuvoa.

Me olemme valmiit vastaanottamaan sinut, tervetuloa valintakokeisiin!

0 comments: