maanantai 12. toukokuuta 2008

Taiteen ja viestinnän valintakoekutsut

Opettajat ovat nyt käyneet läpi kaikki TAMKin taiteeseen ja viestintään lähetetyt ennakkotehtävät, arvioineet ja pisteyttäneet huolella jokaisen hakijan tehtävät. Tehtävistä saatujen pisteiden yhteismäärä ja jokaisen tehtävän suorittaminen hyväksytysti ratkaisi valintakokeisiin kutsuttavat.

Tavoitteena oli saada tieto valintakokeisiin kutsutuille mahdollisimman pian ja siksipä lupasimme julkaista valintakokeisiin kutsuttavien hakijoiden nimet myös nettisivuillamme, mutta vain hakijan luvalla. Kutsuttujen nimet ovat Taiteen ja viestinnän etusivun tiedotteissa, viestinnän hakijat on nimetty suuntauksittain. Valintakoekutsut on lähetetty perjantaina 9. toukokuuta. Lisäksi lähetimme tekstiviestit siihen luvan antaneille kutsutuille.

Kuvataiteen ja viestinnän koulutusohjelmien valintakokeet järjestetään 2. – 5. kesäkuuta. Lue kutsu huolella, sillä kutsusta käy ilmi kunkin suuntauksen valintakoepäivä(t) ja kokeiden kesto. Varaathan riittävästi aikaa.

Valintakoekutsuissa on myös kerrottu minkälaisia osioita suuntauksien valintakokeisiin sisältyy, mitä välineitä tarvitset ottaa mukaasi ja miten sinun tulee mahdollisesti valmistautua kokeisiin. Kaikille yhteinen valintakokeen osio on henkilökohtainen haastattelu. Kukin osio arvioidaan erikseen. Lopullisen opiskelijavalinnan ratkaisee valintakokeiden yhteispistemäärä yhdessä koulumenestyksen, ennakkotehtävien ja ensimmäisen hakutoiveen pisteiden kanssa.

Onnea valintakokeisiin kutsutuille ja menestystä kokeissa!

0 comments: