tiistai 2. lokakuuta 2012

MindTrek täyttää Finlaysonin 3.-5.10.MindTrek, pohjoismaiden suurimpiin kuuluva digitaalisen median tapahtuma, pidetään tänä vuonna Finlaysonin alueella. Keskiviikkona 3.10. käynnistyvä tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen kansainvälisen joukon digitaalisen alan osaajia, tutkijoita ja businessväkeä. TAMK on ollut merkittävästi mukana organisoimassa vuodesta 1997 järjestettyä tapahtumaa, joka silloin oli nimeltään "multimediafestivaali". Ajat muuttuvat, puheenaiheet vaihtuvat ja MindTrekissä on tilaisuus päästä kuulemaan media-alan tuoreimmat uutiset - tämän vuoden tilaisuuksissa otsikkoina ovat kattavasti niin "Future Tech", Open Data - So What?", "Level Up of the Finnish Game Industry" and "Tomorrowtainment" - kiinnostavaa!

Ensimmäistä kertaa järjestetään MindTrek Lounge, TAMKin opiskelijoiden organisoima kohtaamispaikka, jossa opiskelijat ja ammattilaiset voivat tavata toisiaan, rupatella ja osallistua työpajoihin. MindTrek Lounge sijaitsee Bravo Plazassa.


Median koulutusohjelman koulutuspäällikkö Cai Melakoski, todellinen MindTrek -veteraani, on kirjoittanut kaikista MindTrek-tapahtumista kattavan ja selkeän blogitekstin englanninkieliseen Art and Media -blogiin - lue täältä lisää!

Tapahtuman nettisivut: MindTrek 2012

0 comments: