perjantai 10. helmikuuta 2012

TTVOn opiskelijat esittäytyivät TAMKin henkilöstöpäivässä


TAMKin henkilöstöpäivään eilen kuului TAMKin hyvien asioiden esittelyä koko henkilökunnalle. Tällä kertaa oli järjestetty mahdollisuus tutustua myös Finlaysonin kampuksen Proakatemian sekä taiteen ja viestinnän toimintaan.
Vasemmalla Liisa Hietasen virkkausveistos, taustalla Tuubin esittely

Uusi avoin oppimisympäristömme Ada esitteli paitsi itsensä, myös muita saavutuksiamme. Tänä keväänä valmistuvat kuvataiteen opiskelijat Laura Rytkönen, Liisa Heinonen ja Mirka Kinnula esittelivät töitään ja portfolioitaan, Median opiskelijat Kristina Põldots, Sabrina Seidl ja Alexandra Ostasheva Demola-projektejaan.

Elokuvan ja television opiskelijat Hanna Lappalainen ja Julia Elomäki esittelivät yhdessä työmestari Outi Söderholmin ja kuvauksen lehtori Ilkka Järvisen kanssa varsinaista sensaatiota: Tuubi projektihallintajärjestelmäämme. Se on sillä tavalla visionäärinen ja aikaansa edellä oleva systeemi, että sitä ei käytetä tietokoneilla, vaan ihmisillä!
Monitorissa Laura Räsäsen videotyö, maalaukset ja matot Mirka Kinnulan

Kahviossa esitettiin lisäksi viime vuoden Tampereen elokuvajuhlien Kino TAMK lyhytelokuvat non-stoppina.

Vieraat TAMKin muilta kampuksilta vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä näkemäänsä ja kokemaansa, ja meistä oli oikein mukava esitellä osaamistamme muille TAMKilaisille.

Tämä tehdään varmasti toisenkin kerran!

Teksti: Cai Melakoski
Kuvat: Laura Rytkönen


Lue lisää:
Ada - avoin oppimisympäristö
Kino TAMK
|||

0 comments: