maanantai 27. helmikuuta 2012

Voitko olla - Kuvataiteen 1. vuoden opiskelijoiden näyttely

Kuvataiteen ekaluokkalaiset kysyvät Voitko olla.
Tule tapaamaan teoksiamme.

Tampereen ammattikorkeakoulun ensimmäinen vuosikurssi esittäytyy ensimmäistä kertaa näyttelyllä Voitko olla. Tule ja kohtaa tulevaisuuden taiteilijat yhdessä ja erikseen. Jokainen teos on  itsenäinen ja erillinen, syntynyt opiskelijan omista lähtökohdista ja ajatuksista. Kokonaisuutena näyttely tarjoaa maistiaisia tulevien kuvataiteilijoiden tuotannosta.
Voitko olla levittäytyy Finlaysonilla sijaitsevalle koulurakennukselle. Keskeisimpinä tiloina ovat Ikuinen Galleria sekä heti pääsisäänkäynnin takana oleva Pesurumpu.
Näyttelyn avajaiset järjestetään Ikuisessa Galleriassa torstaina 8.3. kello 16. Teosten lisäksi tarjolla on myös pientä purtavaa.

Tervetuloa!

Taiteilijat:
Liisa Ahola, Anna Björklund, Seela Dahlman, Ida Sofia Fleming, Anna Haajasalmi, Annette Hanse, Eve Heino, Anne Järvi, Jenni Karhapää, Emma Keiu, Niina Kiiveri, Mirja Kurri, Laura Kuusa, Sony Kåhre, Juha-Pekka Köykkä, Tiina Lehikoinen, Mauno Leppänen, Eliina Metsäsalo, Anu Mustonen, Anna Pekkala, Mia Rantavaara, Ankku Ronkanen, Emmi Saavalainen, Veera Salmio, Marika Shemeikka, Sanna Veteläinen

Ikuinen Galleria                 
Avoinna arkisin klo 12-16         
Finlaysoninkuja  3                 

Pesurumpu
Avoinna arkisin klo 9-18
Finlaysoninkuja 7

--------------------------------
Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella osoitteessa Finlaysoninkuja 3. toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla. 

0 comments: