perjantai 10. helmikuuta 2012

Perjantain piristys, osa 1: Kevät tulee, Tampere Art Factory lähestyy!

Vuoden 2011 TAF-magazine.


Sen kunniaksi, että blogissamme ilmestyy pian 1000. blogiteksti, aloitan "Perjantain piristys" -sarjan. Tänään, 10.2., otsikkona on "Kevät tulee, Tampere Art Factory lähestyy!"
Finlaysonin kampuksella opetaan myös tapahtumatuotantoa ja opiskelijamme ovat aktiivisesti mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia ja festivaaleja Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Elokuvan ja television koulutusohjelman ensimmäisen vuosikurssin kevään ohjelmassa on kurssi, jonka puitteissa työryhmät ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat monenlaista happeningia toukokuulle. Yhtenä keskeisenä nimittäjänä on TAF, Tampere Art Factory, jokakeväinen TAMKin Taiteen, musiikin ja median kevätkarnevaali. Tänä keväänä TAF käynnistyy 11.5. jatkuen toukokuun lopulle asti lukuisina näyttelyinä, elokuvanäytöksinä ja tapahtumina.
Tapahtumatuotannon kurssilla ideoidaan kevään tapahtumia,
opettaja Harri Karvinen (oik.) ohjaa.


TAF on koulumme omaa tuotantoa, sen lisäksi koulumme tekee yhteistyötä ja opiskelijamme ahkeroivat mm. seuraavien tapahtumien parissa: Tampere Film Festival, ManSEDANse, MindTrek, Musiikki & Media, Lost in Music, Reikäreuna -elokuvafestivaali....
Lisää tietoa TAFista tulossa kevään edetessä!
  
Katso aiempien vuosien TAF-juttuja: Tampere Art Factory

0 comments: