perjantai 4. marraskuuta 2011

Fred Fuchs vieraanammeTällä viikolla Finlaysonin kampuksen opiskelijoilla oli uskomaton mahdollisuus kuulla Fred Fuchsin kokemuksia omasta alastaan. Fred Fuchs on yhdysvalloissa syntynyt tuottaja, joka on työskennellyt sekä kotimaassaan että Kanadassa. Hän on työskennellyt monien Hollywood-nimien kanssa, kuten esimerkiksi Francis Ford Coppolan. Fred Fuchs mainitsi muutaman projektinsa keskustelumme aikana, näitä olivat mm. God Father III, Dracula ja the Tudors.

Tapaaminen antoi meille paljon ja hänen sanansa kannustaa meitä jatkossa. Hän kertoi paljon omista kokemuksistaan projekteissa ja kertoi omista näkemyksistään viihdeteollisuudesta. Ei ole olemassa vain yhtä polkua, jonka voi valita päästäkseen sinne minne elämässään haluaa.  Hänen kokemuksensa mukaan kaikki työt alalla auttaa verkostoitumisessa, kontaktien luomisessa ja alan oppimisessa.

Tapaamisen aikana keskustelimme, mistä uudet ideat ja tarinat tulevat. Nykyään uudet ideat ja tarinat eivät välttämättä tule Hollywoodista, vaan esimerkiksi uusia isoja markkinoita ovat Brasilia ja Intia. Esimerkkinä Suomesta hän mainitsi elokuvan Iron Sky, jota tehdään kansainvälisille markkinoille. Se tehdään Australialais- saksalaisyhteistyössä, ja tehosteet tehdään Suomessa.

Tämä oli uskomaton mahdollisuus meille opiskelijoille, joista osa mahdollisesti haluaa työskennellä juuri tällä alalla.

Tarina: Suvi Hokkanen ja Alicia Fernández
Kuva: Fredrik Lilius
Suvi ja Alicia opiskelevat TAMKin englanninkielisessä median koulutusohjelmassa
Fredrik opiskelee elokuvan ja television koulutusohjelmassa
|||
Lue lisää juttuja Median opiskelijoista (IMPeistä)
|||

0 comments: