perjantai 25. marraskuuta 2011

"24 hours in Tampere" - Terveiset Richardilta!


Ystävämme Richard Vickers Englannista, Lincolnin ylipistosta, lähetti viikon alussa blogipostauksen TTVO:n englanninkieliseen blogiin. Richard on vieraillut useita kertoja koulussamme ja pitänyt "24 hours in Tampere" -workshopin pariin kertaan. "24.hours.in Tampere" on interaktiivinen dokumenttiprojekti, jossa etsitään uusia tapoja kollektiiviseen dokumentointiin yhteistyön, osallistumisen ja internetin kautta.


Ensimmäinen 24-hours järjestettiin tämän vuoden huhtikuussa kansainvälisellä viikolla. Mukana workshopissa olivat opiskelijamme Jani Ilomäki, Robert Niva, Vaidotas Anbrozaitis ja Guanjun Liu, jotka dokumentoivat elämää kaupungissamme: katujen siivoamista pitkän talven jäljiltä, ihmisiä lounastauolla ja Kauppahallissa, eduskuntavaaleja, klubielämää - monenlaisia yhteisiä ja henkilökohtaisia näkökulmia jokapäiväiseen elämään Tampereella.


Toinen 24 hours -workshop pidettiin syksyllä MindTrek-viikon yhteydessä. Median opiskelijat Anna-Kaisa Nässi, Trent Pancy, Vesa Rantanen, Erika Kim ja Tuomas Mikola jatkoivat kollektiivista Tampere-dokumenttia, jota Richard on esitellyt mm. ISEA-tapahtumassa Istanbulissa ja WSYA -festivaalilla Grazissa. 24.hours.in Tampere tekee kaupunkiamme tunnetuksi Euroopassa ja internetissä!


Samalla muistutan ensi kevään kansainvälisestä viikosta, joka pidetään 7.-11. toukokuuta ja joka huipentuu TAFin avajaisviikonloppuun 11.-12.5.2012!
Lue Richardin terveiset TAMK Art and Media -blogista

24.hours.in Tampere

0 comments: