torstai 2. joulukuuta 2010

Yhteishaku 2011: ensimmäiset ennakkotehtävät saatavilla


Kevään 2011 yhteishaku ammattikorkeakouluihin toteutuu kahdessa vaiheessa. Vieraskielisten koulutusohjelmien yhteishaku on 3.1. - 15.2. ja kotimaisilla kielillä opetettavien koulutusohjelmien yhteishaku 7.3.-12.4.2011

TAMKilla on yksi englanninkielinen koulutusohjelma, Degree Programme in Media Finlaysonilla. Media Programmessa opiskellaan visuaalista suunnittelua, vuorovaikutteisuuden suunnittelua, pelien, verkkopalvelujen ja sensellaisten tuottamista.

Opetus tapahtuu englanniksi. Tällä hetkellä opiskelijoita on Kiinasta, Iranista, Etelä-Afrikasta, Perusta, Kreikasta, Serbiasta, Britanniasta, Ranskasta, Venäjältä, Virosta, Norjasta, Itävallasta ja enin osa Suomesta.

Media Programmen hakijoille ei riitä, että he täyttävät hakulomakkeen ja lähettävät todistuksen. Lisäksi on laadittava kolmiosainen ennakkotehtävä ja lähetettävä se määräaikaan mennessä Finlaysonin kampukselle.

Ennakkotehtävä pisteytetään, ja 60 parhaan ennakkotehtävän tehnyttä hakuvaatimukset täyttävää hakijaa kutsutaan valintakokeeseen 13.-14.4. Media Programmessa opintonsa aloittaa elokuun puolivälissä 20 hakijaa. Ennakkotehtävän löytää allaolevan linkin takaa.

Media Programme tunnetaan myös nimellä IMP (Interactive/International Media Programme)

Kuvataiteen koulutusohjelman sekä elokuvan ja television koulutusohjelman ennakkotehtävät julkaistaan tammikuussa.

Lisätietoja:
Media Programmen verkkosivut
Englanninkielinen Artmedia blogi
TAMKin englanninkieliset hakusivut

Median ennakkotehtävä
|||

0 comments: