tiistai 17. elokuuta 2010

Lukuvuosi alkaa tänään - opiskelijoita 23 maasta

TTVO Finlaysonin puistosta katsoen
TAMKin Finlaysonin kampuksen lukuvuosi alkaa tänään, kun kuvataiteen, elokuvan ja television sekä kansainvälisen median opiskelijat saapuvat. Vanhemmat opiskelijat aloittavat ensi maanantaina.

TTVOn ilmapiiri alkaa olla näkyvästi kansainvälinen: Englanninkielisen Median koulutusohjelman opiskelijoissa on uusia kansallisuuksia edustettuna, ja vaihto-opiskelijoita on ennätysmäärä. Myös MA in Screenwriting  koulutusohjelmassa on kansainvälisiä opiskelijoita. Tiloissamme on syksyllä 23 maan edustajia.

Meininki on muutenkin kansainvälinen: elo-syyskuun vaihteessa järjestämme kansainvälisen pelikehityksen kesäkoulun. Vaihto-opettajia ja muita asiantuntijavieraita saapuu syksyn aikana ainakin Englannista, Tanskasta ja Kreikasta. Eniten kansainvälisiä vieraita, 50, odotetaan kansainväliselle viikollemme 11.-15.4.

Omat opiskelijamme ja opettajamme myös vierailevat ulkomailla. Ryhmä kuvataiteen opiskelijoita osallistuu näyttelyllään Promoting Changes Euroopan kulttuuripääkaupunkiohjelmistoon Dortmundissa, ja kaikki Median koulutusohjelman kakkosvuoden opiskelijat lähtee marraskuussa Graziin EUROPRIX Multimedia Festivaalille.

0 comments: