perjantai 13. elokuuta 2010

From Assembly with Love, epilogi

Vähän vielä jälkiuutisointia Assemblyn tienoilta. Kaikki tavarat on saatu ehjinnä ja onnellisesti takaisin paikalleen, mutta valitettavasti sakkolappua tuli väärin pysäköidystä minibussista, joten kotiintulo ei mennyt ihan nappiin.

Meillä on myös vähän statistiikkaa Assemblyilta, vaikkakin vain esittelemiämme pelejä koskien. TiKolaisilla oli haasteena saada peleistään tietyt rajapyykit rikki ja ne menivätkin rikki oikein komeasti. Swarms-nimisessä avaruusräiskinnässä saatiin täyteen 500 000 kuolleen alienin tavoite, kun taas vahvasti Suomen historiasta ja mytologiasta ammentavassa 3D-kaksintaistelupelissä eli Miekassa ylitettiin 1000 pelatun pelin raja. Eikä TTVO:n puoli nyt ilman eeppisiä tarinoita jäänyt. Overboardia ja Overtoweria pelailtiin hyvin paljon, ja muistan nähneeni eräässä vaiheessa eräällä pelaajalla olevan yli 100 voittoa Overtowerissa (mikä tarkoittaa varmaan 300-400 peliä yhteensä). Lisäksi eräs urhea kävijä pelasi Elder Strolls: Dungeons of Dementia -peliä sen suunniteltuun (mutta valitettavasti toteuttamattomaan) loppuun eli kunnes kaikki statit olivat 100:ssa.Kiitokset Emilia Ala-Ramille tästä mahtavasta suorituksesta


Ja hyviä uutisia! ArtTech-seminaarimme löytyy nyt netistä osoitteessa: http://vimeo.com/14069673. Sivupalkista löytyvät myös muut seminaarit, joten jos Assemblyt jäivät tänä vuonna väliin, niin kannattaa käydä katsomassa nuo videot sen sijaan.

Teksti: Eevi Korhonen
Kuva: Juho Hartikainen / Emilia Ala-Rami
|||
Assembly
Kaikki jutut Assemblystä
|||   

0 comments: