tiistai 3. elokuuta 2010

From Assembly With Love, prologi

Assemblyyn on enää yksi päivä. Opiskelijaporukkamme lähtee suuntaamaan tapahtumaan aikaisin torstai-aamuna pystyttääkseen ständin ennen kuin nörttilaumat valtaavat koko Areenan. Blogaamme paikan päältä aina sunnuntaihin asti, joten tämä onkin lähtölaukaus ainakin neljän blogientryn mittaiselle tarinallemme, joka sisältää ständillä hillumista, tietokoneita ja litroittain energiajuomaa.

Omalta osaltamme tapahtuman valmistelut ovat jo lähes valmiit. Olemme saaneet valmiiksi mestariteoksemme: TTVOn interaktiivisen kierrokse! Se on nettisivu/kuvitteellinen esittelykierros, jonka teimme Flashilla esitelläksemme millaista on olla opiskelija TTVO:lla (Media-opiskelijan näkökulmasta). The preparations for this weekend's event are almost complete! Varoitus: saattaa sisältää karikatyyrejä! Lisäksi jouduimme tiivistämään koko kampuksen yhteen käytävään, joten kokemus on enemmänkin vertayskuvallinen kuin todenmukainen virtuaalikierros.

Alla kuvakaappaus maistiaiseksi tulevasta. Nettisivu avataan virallisesti vasta Assemblyilla, joten joudutte odottamaan hieman pidempään ennen kuin pääsette kokeilemaan sitä itse.Teksti: Eevi Korhonen, 09IMP opiskelija

Assembly
Kaikki jutut Assemblystä

0 comments: