tiistai 29. syyskuuta 2009

Joost van Eeden kävi näyttämässä mallia TTVOn media-opiskelijoille


Joost van Eeden Amsterdamista on tällä viikolla Tampereella osallistuakseen MindTrek-konferenssiin - kuten 800 muuta MindTrekkaajaa ympäri maailman. Joostilla on vierailuunsa aivan erityinen syy: hän on tuottanut DonkeyPedian, joka on yksi kolmesta Nokia Ubimedia MindTrek Award -kilpailun voittajaehdokkaista. DonkeyPedia on myös ehdolla online-kategorian voittajaksi EUROPRIX Multimedia Awards-kisassa, joten Joost juhlii myös EUROPRIX Multimedia Festivaalilla Grazissa marraskuussa.

Tänään Joost esitteli muita projektejaan TTVO:n kansainvälisen Media Programmen, IMPin, opiskelijoille.

Huomenna Joost ja muut Nokia Ubimedia MindTrek Awardsin voittajaehdokkaat esittelevät voittoisat projektinsa Demolassa, tamperelaisten korkeakoulujen viestintäteknologian ja viestinnän opiskelijoiden yhteisessä innovaatio- ja projektitilassa. IMPit ovat tietty siellä, samoin kuin MindTrek-konferenssissa torstaina, nähdäkseen myös Ubimediakisan palkintoseremonian.

Joost van Eedenilla on laaja kokemus projektipäällikön tehtävistä viestintäalan yritysten, tuottajien, taiteilijoiden, arkkitehtien ja korkeakouluväen kanssa. Vuonna 2006 hän ryhtyi freelance-projektipäälliköksi päätettyään taide- ja mediatuottamisen opintonsa Utrecht School of Artissa (TTVO:n partneri), missä hän tutki kultturialan yritysten strategista johtamista. Joost työskentelee 4XM:ssä (4xM= Mixed Media Match Makers). Hän on myös partnerina The Maze Corporationissa.

4XM
The Maze Corp.
Donkeypedia

MindTrek
Nokia Ubimedia MindTrek Awards

Ubimediakisa tässä blogissa

Kuva: Joost van Eeden (vasemmalla) TTVO:n kattoterassilla yhdessä Jos van der Meij:n kanssa. Jos on meillä vaihto-opiskelijana Haagin ammattikorkeakoulusta, Hollannista.

0 comments: