keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Tervetuloa Tussikerhoon sunnuntaina!


Tussikerho on valmistuneiden ja vielä TTVOlla opiskelevien luomus, jonka kokoontumisissa on yksinomaan mukavaa. Näin kuuluu kutsu seuraavaan istuntoon:

Tussikerho on aikuisille suunnattu piirustustapahtuma, jossa piirretään pöydille ja kuunnellaan hyvää musiikkia.
Tapahtuma pidetään noin kahden kuukauden välein Tampereella.


Sunnuntaina 8.2.2009 (klo 15.00 - 22.00) neljä graafista suunnittelijaa on tussit kädessä kulttuurikahvila Hertan ovella odottamassa sinua vuoden ensimmäiseen ja kaikkien aikojen toiseen Tussikerhoon.

Ensimmäisellä kerralla tupa oli täynnä innokkaita sunnuntaiartisteja, puheenporinaa ja mielenkiintoista musiikkia. Yhtään pöytää ei jäänyt tyhjäksi. Tällä kertaa odotamme vähintäänkin yhtä hurjaa menestystä. Mikä voisi olla hauskempaa kuin löytää pieni maitohampaita ympäriinsä pudotteleva ekaluokkalainen sisältään ja tulla piirtelemään pöydille? Jos sinulla oli jo ekaluokkalaisena rautahampaat, se ei haittaa, koska Tussikerho on tarkoitettu kaikille.


Me tarjoamme tussit ja pahvit, just-tosi-hyvää-musiikkia ja hauskaa seuraa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, mutta kello kuuden jälkeen alaikäisimmät pallerot joutuvat lähtemään kotiin.
Jos vielä viime kerralla olit muka liian kiireinen etkä ehtinyt mukaan niin nyt on aivan turha keksiä tekosyitä. Faktahan on, että ilman Tussikerhoa sunnuntaisi on muutaman sikkaran verran tylsempi.

Valitettavasti tapahtumallamme ei vielä ole nettisivuja, mutta meidät löytää Facebookista kirjoittamalla "Tussikerho" hakukenttään tai http://www.myspace.com/tussikerho. Sieltä ja meiltä saa kuvia ja lisätietoa.


Tussikerho, 8.2.2009
klo 15-22.00
klo 18 K-18
Kulttuurikahvila Hertta, Aaltosenkatu 31-33 C, Tampere

(Tammelantorin itälaidalla)

Ystävällisin terveisin:

Mari Huhtanen
Minna-Elina Hakomäki

Liina Luoma

Noora Federley

0 comments: