lauantai 7. helmikuuta 2009

Score Game Workshopissa ideoitiin ja pelailtiin

Ensimmäinen Score Game Workshop järjestettiin lumisateisena perjantai-iltana 6.2.2009 TTVO:n kahviossa. Tuiskua uhmaten paikalle oli saapunut parisenkymmentä peleistä, pelaamisesta ja pelientekemisestä innostunutta osallistujaa, TAMKin opiskelijoiden lisäksi myös muutama puskaradion avulla suunnistanut yliopiston ja TTY:n opiskelija. 

Ilta oli menestys niin järjestäjien kuin osallistujien mielestä - osallistujamäärä oli juuri sopiva tiiviin, toimivan ja interaktiivisen workshopin järjestämiseen. Professori Tony Mannisen mukaansatempaava esiintymistyyli sai workshopilaiset avautumaan pienen alkujännityksen jälkeen ja päästämään ideat valloilleen, ja niitähän riitti! Workshopin jälkeen osa jäi vielä koululle pelailemaan lautapelejä ja RockBandia, ja osan luova, ideoiva ilta jatkui vielä naapurissa Plevnan antimien äärellä.

Scoren seuraavan Game Workshop, puhujana pelisuunnittelija ja demoscene-graafikko Reko Nokkanen,  järjestetään ennakkotiedoista poiketen Winter Assemblyilla Pirkkahallissa 20.2.2009. Ennakkoilmoittautuminen Rekon workshopiin on jo täynnä, mutta varasijoille otetaan vielä ilmoittautumisia. Kolmas ja viimeinen tämän kevään Score Game Workshop järjestetään 20.3.2009 jälleen TTVO:lla, jolloin puhujaksi saapuu pelisuunnittelija ja roolipelikirjailija Ville Vuorela. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Scoren toiminnasta kiinnostuneet löytävät lisätietoa kotisivuiltamme http://score.igda.fi. Rohkeasti ottamaan yhteyttä!
0 comments: