perjantai 20. helmikuuta 2009

Käräjät kahviossa


Keskiviikkona TTVO:n kahvila oli poikkeuksellisen pullollaan. Opiskelijajärjestö Tarina oli kutsunut koolle kyselytunnin, jossa opiskelijat ja henkilökunta keskustelivat kasvokkain. Tarkoituksena oli avoimesti puida asioita, jotka monet opiskelijat kokivat ongelmallisiksi.

Tarinan puheenjohtajan, Emmi Nuorgamin luotsaama palaveri aloitettiin opiskelijain kirjallisesti jättämien kysymysten käsittelyllä, ja aikaa jäi myös osanottajien suorille kysymyksille, vastauksille ja keskustelulle.

Läsnä oli lähinnä viestinnän opiskelijoita, pienemmässä taiteen koulutusohjelmassa ongelmakysymysten ratkaisuja on jo syksystä pohdittu opiskelijoiden ja opettajien yhteisissä ryhmissä.

Keskustelun aiheina oli peruutetut tunnit, projektikäytännöt, opetuksen taso ja sisällöt, projektibudjetit, TAMKin ja PirAMKin yhdistymisen seuraukset, monta muutakin asiaa.

Osa asioista näytti selkiävän, ja sekä henkilökunta että opiskelijat saivat hyviä vinkkejä siitä, miten hommansa voi hoitaa viksummin.

Tilaisuuteen varattu aika ylitettiin, ja yhtä mieltä oltiin myös siitä, että näitä tilaisuuksia järjestetään jatkossakin.

3 comments:

Emmi kirjoitti...

Cool! :)

Mikael kirjoitti...

Onks palaveeroksesta tulossa jonkinlaista muistiota julkiseksi tai listoille?

Emmi kirjoitti...

Moi Mikael, heti kun vain saan pöytäkirjan pitäjiltä heidän muistiinpanonsa niin kirjoitan muistion ja laitan sen ttvo.opiskelijat -listalle.

T Emmi