keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

IMP-opiskelijat voittivat Demola Mobile Challengen!

CalQuestin taustakuva

Demolan ja Forum Nokian yhteistyössä järjestämässä kilpailussa opiskelijoiden oli määrä kehitellä oma innovatiivinen sovelluksensa käyttäen Nokian QT-teknologiaa uusille älypuhelimille. Ryhmällemme QML:n salat aukenivat ohjelmoinnin kurssilla viime vuonna. Opettajamme Tony Torp kertoi Demolan kilpailusta ja kehotti osallistumaan kisaan kurssin projektilla. Me, Anna Narinen, Douglas Symon ja Emma Kiiski, päätimme haluavamme ideoida täysin uuden projektin kilpailua varten ja se tuotti tulosta.

“CalQuest on uusi älypuhelinsovelluskonsepti markkinointiin ja kulttuurilliseen hauskanpitoon. Käyttäjä avaa joka päivä uuden kuvan uudesta sijainnista. Kyseinen paikka tulee löytää mahdollisimman nopeasti. Yritysten on helppo mainostaa tuotteitaan ja käyttäjillä on mahdollisuus hyötyä yritysten tarjonnasta ja saada tietoa omasta kaupungistaan.”


Projektimme on nimeltään CalQuest. Se on täysin työryhmämme kehittämä konsepti, joka yhdistelee pelielementtejä, vuorovaikutteisuutta ja kulttuuria. Sitä voi käyttää esimerkiksi oman kaupunkinsa kulttuurin kokemiseen tai oppaana muotiin, urheiluun, autoihin - mihin tahansa! Mahdollisuuksia on loputtomasti. Aiomme kehittää konseptista valmiin tuotteen Demolan avustuksella.

Kolme parasta työryhmää palkittiin Nokian uusimman mallin älypuhelimilla. Voittajajoukkueella on myös mahdollisuus Nokian sponsoroimaan matkaan haluamaansa Euroopan kohteeseen, jossa pidetään kansainvälinen ICT-tapahtuma. Se on loistava mahdollisuus verkostoitua alan ihmisten ja opiskelijoiden kanssa kansainvälisesti.

Lue tuomariston perustelut englanniksi
Lue kilpailun ilmoitus englanniksi

Emma Kiiski
Emma, Anna ja Douglas opiskelevat kansainvälisessä median koulutusohjelmassamme (IMP)
Lue lisää juttuja IMP-opiskelijoiden edesottamuksista
|||
Lisää Demolaprojekteja
|||
Sankarimme Emma, Anna ja Douglas heti palkintojenjaon jälkeen Demolassa

0 comments: