lauantai 5. maaliskuuta 2011

Art&Media blogimme jo kolmella huippublogilistalla


Blogia seurataan 134 maassa

Englanninkielinen sisarblogimme TAMK Art and Media on huomioitu Yhdysvalloissa kolmella listalla, joilla esitellään parhaita taiteen verkkoresursseja. Listojen muut sivut ovat yksinomaan tai lähes yksinomaan yhdysvaltalaisia taidesivustoja tai blogeja, joten olemme kyllä vähän polleina kunnianosoituksista.

100 Great Blogs for Art Students & Enthusiasts  esittelee blogimme esimerkkinä taideopetuksesta rapakon takana, edustamme siis Eurooppaa!

50 Awesome & Inspiring Blogs for Art Teachers kertoo että Artmedia blogimme jakaa vuorovaikutteisen median ja kuvataiteen opiskelijoiden inspiroivat työt muiden taideopetuksessa toimivien kanssa.

Artful Life'n 50 Art Blogs listaa blogimme ryhmässä taideblogeja jotka keskittyvät projekti-ideoiden ja opiskelijatöiden esittelyyn.

Artmedia blogin lukijoista suurin osa on Suomesta, toiseksi eniten kävijöitä on Yhdysvalloista. Kolmannen sijan jakavat Etelä-Korea ja Britannia. Vierailijalistan top 10 listan muut maat ovat Saksa, Intia, Alankomaat, Indonesia, Kanada, Itävalta ja Espanja. Viimeksi kuluneen vuoden aikana blogiamme on luettu 134 maassa.

Blogi lienee suurin yksittäinen selittäjä englanninkielisen Median koulutusohjelmamme suurelle kansainvälisten hakijoiden määrälle.

Artmedia ei ole tämän blogin englanninkielinen laitos, vaan itsenäinen blogi, joka tätä blogia enemmän raportoi koulutusohjelmiemme kansainvälisestä toiminnasta ja Media Programmen asioista. Enin osa blogiemme jutuista kuitenkin käännetään myös sisarblogissa julkaistavaksi.

TAMK Art and Media Blog
|||

0 comments: