keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Ubimediakisan deadline 21.8!


TAMKin tutkimus- ja kehitystoiminnan yksi painopistealue on digitaaliset palvelut ja teknologiat. Ubimedia on lupaavimpia uusia digitaalisen median sovellutusalueita. Osallistumalla tämän kilpailun järjestämiseen TAMK pääsee tutustumaan alan parhaisiin uusiin ideoihin ja toteutuksiin maailmalla.

Kolmas Nokia Ubimedia MindTrek Award -kilpailu on päättymässä. Kilpailu kutsuu digitaalisen median tuottajia luomaan ideoita ja kehittämään uusia ubimediatuotteita ja -palveluja. Ubiikkimedialla tarkoitetaan ympäristöönsä sulautettua, joka paikan viestintäteknologiaa. Sana ”ubiikki” tulee latinan sanasta ”ubique”, joka tarkoittaa ”kaikkialla”. Kisa on avoin taiteilijoille, tuottajille ja yrityksille kaikissa maissa.

Kilpailuaika päättyy 21. elokuuta. Palkintosumma 7 000 euroa jaetaan voittajille MindTrek-konferenssin yhteydessä Tampereella 30.9 – 2.10.2009.

Kilpailun järjestävät MindTrek, Tampereen seudun Jokapaikan tietotekniikan osaamiskeskus (OSKE), Tampereen teknillisen yliopiston NAMU-tutkimusryhmä, TAMK ja Nokia.

Ubimediakilpailun sivut
MindTrek
Mikä ihmeen ubimedia? Lue Ubimedia 2008 -raportti

Kuva: Ubimedia-selvitystä varten toteutettu avainsanapilvi Wordlessa kaikkien Nokia Ubimedia -sarjaan osallistuneiden kilpailutöiden hissipuheista. http://www.wordle.net/gallery/wrdl/337782/Ubimedia_2008
Klikkaa kuvaa, saat suuremman version

0 comments: