torstai 10. toukokuuta 2012

Kevättä housuissa 12.5. Klubilla (TTVOn viralliset kevään lopettajaisbileet)


Lisää kuvateksti


Nyt se on housuissa!
Näsinpuiston riippumattokausi on jo avattu eli rankka ja antoisa lukuvuosi 2011-2012 alkaa olla loppusuoralla. TTVO:laiset ovat tunnetusti kovia bilettäjiä ja myös kovia bileitä järkkäilemään. Päätimme ottaa härkää sarvista ja antaa menneelle talvelle kertaheitolla kyytiä pistämällä pystyyn oikein kunnon funkkitanssit!

"Kevättä housuissa" on TTVOn viralliset keväänlopettajaisbileet, joihin ovat toki kaikki halukkaat myös oppilaitoksemme ulkopuolelta lämpimästi tervetulleita. Ilta polkaistaan käyntiin koulumme tuoreilla tuotannoilla. Rauhallisemman alkuillan jälkeen päästetään instrumentaalista surffimusiikkia soittava Surffiveikot lavalle heittämään löylyä. Lopullisen musiikillisen selkäsaunan yleisölleen rakkaudella tarjoilee Funk In Funk Stairs.

Illan aikataulua:
21:30 Lyhytelokuvia
Kannattaa tulla siis ajoissa paikalle.
23:00 Surffiveikot
00:15 Funk in funk stairs
Väleissä soittaa DJ Taphead & Dj Okapi!

Liput 5e, sisältäen narikan. Eli halpa hinta kahdesta bändistä, DJ'stä ja leffoista. Ja täydestä tuvasta TTVO-kavereita ja pirusti muuta mukavaa porukkaa.
Ennakkoliput Klubilta 4e! Ennakkolippuja myynnissä myös TTVO:n kahviossa aina välillä: seuraa ilmoittelua tapahtuman Facebook-sivulla ja koulun sähköpostilistalla.

Kevättä housuissa 12.5. @ Klubi (TRE) 21-04


0 comments: